BTTS i Wales – Montenegro

Wales fikk en kanonstart borte mot Montenegro (i september). De rett og slett sjokkåpnet og ledet 2-0 etter 3 minutter.

Naturlig nok overtok Montenegro stort etter det, men de klarte kun å redusere og kom aldri nærmere enn 1-2. Kun 4 av deres 22 avslutninger havnet innenfor stengene, så det ble liksom ikke de mest giftige avslutningene.

Wales ledet på ny 2-0 borte mot Island i går, og igjen startet de forrykende. Mål etter 11 og 29 minutter sjokkerte Åge Hareides mannskap, men således var det sterkt av Island å komme tilbake til 2-2.

Wales har noen spennende spillere og under Craig Bellamys ledelse handler det mye om å tørre, spille med raskt tempo og mye bevegelse i lengderetningen. Det blir litt mye risiko og lite kynisme til tider. Dumdristig kan man kanskje kalle det også, men i forhold til BTTS-spill er det bare å fortsette slik for min del.

Montenegro har skuffet bigtime. 0-2 borte for Island, 1-2 hjemme for Wales og 0-1 borte for Tyrkia i går. Rett og slett tannløse deluxe i angrep og noe annet enn sisteplass i denne gruppen ser ut som et langskudd. 0 poeng så langt, men selv om de skulle tape også i Wales har jeg likevel trua på at de kan score mot dem igjen. Wales er ikke laget jeg først og fremst stoler på i bakre ledd og fortsetter de å spille som de siste kampene vil det by seg muligheter for Montenegro i løpet av kampen. Nok til at jeg tror og håper de scorer 1 mål.

2.16 for at begge lag scorer er godtkjent i min bok.