V75 Info/Tips Solvalla 12.10.24

Solvalla 12.10.24

 

Bane   SuperLördag med Kriteriet & Oaks – 12 October 2024 (solvalla.se)

Program  241012_Solvalla_V75_48_slutkorr.pdf

 

ATG     ATG

Rikstoto    Norsk Rikstoto – Tips

 

Travportalen    https://www.travsider.com/gratis-travtips/

Travmasen   http://www.travmasen.com/text2_7.html

Svenskatrav   https://svenskatrav.n.nu/v75-tips

 

5 TIPPAR V75   https://www.alltomtrav.info/fem-tippar-v75-till-solvalla-12-oktober-2024/

VG-Mikkelborg   https://www.vg.no/annonsorinnhold/rikstoto/travguiden/

DATARANKER

Travankan               https://www.travankan.se/trav/ATGRank

TrotterLorentzen    http://trotter.lorentzenconsult.com:1000/trotter_web/index.jsp

Kingenranken        https://www.travkungen.com/kingenranken/v75-35667277

——————————————-

EXPRESSEN

V75 • Tips • Resultat • Trav – allt om trav och vassa tips (expressen.se)

 

BÄSTA SPIKARNA

V75-1: 9 Admiral As

Omgången är kryddad med en massa extramiljoner och då det ser svårt ut redan på förhand gör det extra spännande att sätta tänderna i startlistorna. Vi går ut hårt och spikar i inledningen. Med lopp i kroppen ska Admiral As vara i bra slag för den här uppgiften och vi vet ju sedan tidigare vilken härlig kapacitet han besitter när han står på fyra friska ben. Spår nio behöver inte vara helt fel och han tål att gå fram i dödens om tempot skulle bedarra efter startrusningen. Vi litar på att han sköter sig och tar hem Guldloppet!

 

V75-4: 5 Ecurie Brodda

Det är många om budet i årets Oaksfinal och det kommer troligen att bli väldigt jämnspelat. Men vi har en favorit som vi går ”all in” på. Det handlar om Ecurie Brodda som vann sitt uttagningslopp hur enkelt som helst och med krafter sparade. Hon har inte behövt visa hela registret ännu men på lördag ska det vara dags. Och Timo Nurmos om någon vet hur man ställer i ordning till just den här helgen. Vi anar att det här är en blivande kanon och tror att hon har god segerchans från alla positioner, spets är absolut inget måste.

 

SPETSDRAGEN

V75-2: 2 Jobiline Ridge

Vi har stor respekt för Mellby Lion som har spår mitt bakom bilen och kan bli svår att stå emot, men vi har samtidigt svårt att se henne hålla hela vägen. Jobiline Ridge kan också lägga i väg bra och är Björn Goop offensiv är vi inte alls främmande för att ekipaget sitter i spets ut på första långsidan. Därifrån kan hon hålla undan.

V75-5: 5 Greensboro Zet

Greensboro Zet och Keep Gamble möttes senast och då var det den senare som drog det längsta strået och kan vinna igen. Men vi utesluter inte heller att den förstnämnde tar revansch. För med spår invändigt lär man gasa för ledningen och i den positionen har han visat att han säljer sig dyrt. Ett tidigt streck i ett öppet lopp.

V75-7: 3 Västerbo Voodoo

Från ett tredjespår med bara fyra hästar på startvolten tror vi att den här skrällen tar hand om ledningen. Visst är det tuffa hästar på tillläggen, men skulle Västerbo Voodoo få köra sakta en bit mitt i loppet i ledningen är han ett av många skrällbud i det avslutande stayerloppet. Att han har form visade han senast.

 

SKRÄLLBUDEN

V75-2: 8 Staro Raili

Spår åtta bakom startbilen gör att många lär tvivla och stå över henne. Men inte vi. När hon är på rätt humör har hon visat både fart och styrka som räcker bra i det här sällskapet. Insatsen senast var klart godkänd och med lite klaff på bitarna från åttondespåret kan vi se André Eklundh småskrälla med det här stoet.

V75-3: 8 Mellby Joker

Är grymt startsmnabb vid laddning och det är inte helt otänkbart att han kan vara segeraktuell trots spår åtta. Formen ska vara minst lika bra som vid försökssegern på Bergsåker näst senast och han gjorde ett bra lopp på träningsbalans senast. Och garderar man loppet tycker inte att man ska glömma bort Daniel Wäjerstens Joker…

V75-7: 6 Boscha Diablo

Stall Untersteiners häst tillhörde ju en av förhandsfavoriterna i Kriteriet den här helgen i fjol. Efter en lite motig inledning på den här säsongen kan han vara på rätt väg igen och distansen borde han klara. Han står vettigt inne i loppet och ställer inte startmomentet till med problem så tror vi på en framskjuten placering här.

 

TÄNK PÅ ATT

V75-1: 3 Dancer Brodde

Han har varit känd som en spetshäst men frågan är om det verkligen är så fortfarande? När han gick i spets på Jägersro näst senast fick han kapitulera och vi skulle inte bli chockade om han körs bakifrån nu även om han är den initiale ledaren av loppet.

V75-6: 10 Walmann

Roger Walmann har aldrig vunnit Kriteriet och suktar efter en vinst. I år har han Walmann som vapen och treåringen går från klarhet till klarhet. Hästen är anmäld med jänkarvagn samt barfota bak nu och genomför man dessa ändringar kan han vara en rolig rysare i en vidöppen Kriteriefinal.

 

SYSTEMFÖRSLAGEN

STORA SYSTEMET

V75-1: 9 Admiral As (10, 3)

V75-2: 2, 3, 8, 12, 13, 15 (5, 1)

V75-3: 1, 2, 3, 6, 8, 9 (5, 4)

V75-4: 5 Ecurie Brodda (1, 12)

V75-5: 5, 6, 9, 11 (2, 1)

V75-6: 1, 2, 3, 4, 7, 9, 10 (5, 6)

V75-7: 14, 15 (11, 6)

2 016 rader/1 008 kronor

LILLA SYSTEMET

V75-1: 9 Admiral As (10, 3)

V75-2: 2, 15 (3, 12)

V75-3: 2, 3, 9 (6, 8)

V75-4: 5 Ecurie Brodda (1, 12)

V75-5: 5, 6, 9, 11 (2, 1)

V75-6: 1, 2, 3, 4, 7 (9, 10)

V75-7: 14, 15 (11, 6)

240 rader/120 kronor

Eskil Hellberg    Fredrik Edholm

• Redaktionens Lilla system (extern länk till ATG) 

• Redaktionens Stora system (extern länk till ATG) 

• Redaktionens Chanssystem (extern länk till ATG) 

Vi har en bombsäker svensk vinnare

Vi har en bombsäker svensk vinnare i dag | Stefan Melander | Expressen

V75-6:  Tips: 1) 7 Facetime Dream. 2) 4 Phantom Express. 3) 2 Lando Mearas. 

Outsider: 1 Bullet the BlueSky.

V75-4:

Tips: 1) 6 Ready to Run H.C.. 2) 1 Vivillion. 3) 2 Lovebird Journey. 

Outsider: 12 S.G.Empress.

———————————————–

AFTONBLADET

V75 Tips – Systemet, spiken, snacket om hästarna (aftonbladet.se)

 

Nils Larssons V75-tips:
 
Snabbanalysen
Det är topptävlingar på lördag när Solvalla bjuder in till fina STL-finaler, Kriteriet och Oaks.

 

Dessutom kryddas omgången med 75 miljoner kronor i en drömjackpott.
Lördagen blir verkligen en höjdpunkt när sporten är i fokus, men jag tycker även att V75-kupongen ser riktigt intressant ut och med en drömjackpott kittlar det så klart ännu mer.

 

Jag spikar 6 Keep Gamble i V75-5 som är en riktigt rejäl häst som tål att göra mycket jobb själv. Han borde köras offensivt och blir svårslagen även om han behöver göra jobbet utvändigt om ledaren.

 

Spik blir det även på 15 Indy Rock i V75-7 som jag räknar med är tuffast till slut i stayerloppet Walter Lundbergs Memorial. Det är en riktigt stark jackpottspik.

 

I Oaks (V75-4) har jag bra feeling på 5 Ecurie Brodda som jag tycker går från klarhet till klarhet. Hon är rejäl och kan göra en del jobb själv om det krävs.

 

Kriteriet (V75-6) ser lite lurigt ut och jag vill lyfta fram 3 Magic In och 7 Facetime Dream som båda garanterat kommer vara med och hugga om segern.

 

Missa inte heller 1 Sandokan i V75-3 som gjorde ett topplopp senast. Han fäller många till slut här.
 
Spetsstriden
V75-1: 3 Dancer Brodde är snabb från start och tar sig normalt till ledningen om han laddas. Om så inte blir fallet känns 7 Mister Hercules mest aktuell.
V75-2: 4 Nouchka di Quattro spetsar och släpper till 2 Jobiline Ridge efter en bit?
V75-3: Det låter som man kan vara intresserade att testa i ledningen med 3 Iceland Falls den här gången och det blir svårt att lura henne på spets.
V75-4: 6 Ready to Run H.C. borde lägga iväg bra och trots ett spår lite långt ut är jag inne på att hon kommer till spets. 1 Vivillion försöker svara.
V75-5: 2 Spartakus håller troligen ut 3 Windmill Jam och 4 Jimbaran Zon första biten. 5 Greensboro Zet och 6 Keep Gamble är sedan aktuella i ett andraläge.
V75-6: 1 Bullet the BlueSky och 3 Magic In borde göra upp. Knapp fördel 3 Magic In.
V75-7: 3 Västerbo Voodoo trivs bra i ledningen och är spetsfavorit.
 
Hetaste snacket

I V75-1 blir det troligen barfota runt om för första gången på 9 Admiral As och fungerar det så tror Daniel Redén att det blir jäkligt bra.Fredrik Wallin låter sugen på att få se 3 Iceland Falls (V75-3) i ledningen.I V75-4 blir det eventuellt ryckhuva på 2 Lovebird Journey och på 4 Screen Time Limit rycker man skorna, sätter på en amerikansk vagn och eventuellt blir det också rycktussar. 12 S.G.Empress kommer tävla utan skor och eventuellt med en amerikansk vagn.I V75-6 blir det barfota runt om på 4 Phantom Express och rycker skorna gör man även på 1 Bullet the BlueSky. Där blir det också en amerikansk vagn. I V75-7 tycker jag det låter bra på 15 Indy Rock.

 
Tänk på att …
… det är drömjackpott och i sjurättspotten finns det 75 miljoner kronor.
… Magnus A Djuse valde att köra 12 Esperia Font (V75-2) bland flera spännande hästar och det kan ge en fingervisning om hur loppet kommer sluta.
 1 Sandokan (V75-3) avslutade starkt senast efter ett riktigt tufft lopp. Härifrån får han ett snällare lopp och med lucka till slut så kommer han spurta vasst över upploppet.
… Kriteriet (V75-6) är inte helt enkelt och mest tror jag på 3 Magic In och 7 Facetime Dream. Det kan vara ett fräckt lås!
 
Spiken
15 Indy Rock (V75-7) blev störd till galopp i Svenskt Mästerskap och jagar här snabb revansch. Han har gjort bra lopp innan det och även om han står med 60 meters tillägg tycker jag uppgiften ser väldigt passande ut. Han borde vara huvudet högre än sina konkurrenter och normalt blir han svårstoppad under slutrundan.
 
Luringen
5 Ecurie Brodda (V75-4) är under kraftig utveckling och allt talar för att hon kommer göra ett riktigt topplopp. Hon är dessutom väldigt stark och tål att göra en del jobb själv vilket kan visa sig avgörande i den här jämna finalen. Hon blir spännande att se här och är man riktigt fräck kan det vara en chansspik på ett mindre system.
 
Bästa spelet
6 Keep Gamble (V75-5) är en tuffing som kommer med två raka segrar. Han är inte snabb från start, men han kan ändå lägga i väg hyggligt och skulle han ta sig förbi Greensboro Zet finns det ganska bra chans att köra sig till ledningen. Det borde oavsett bli ett offensivt upplägg och även från dödens blir han svårslagen.

 

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/wgndwM/v75-tips-solvalla-lordagen-12-oktober-basta-skrallarna-andelssystem

 

———————————————————

Micke Korhonens V75-tips:

Omgångens spikar

En av årets stora tävlingsdagar står för dörren och Solvalla bjuder på en bussvår V75-omgång. Några klara vinnare finns inte men någonstans måste man ta ställning. Vad är då bättre att att luta sig tillbaka mot Sveriges just nu hetaste travtränare? Daniel Wäjersten har flera toppchanser på lördag och får agera V75-bank i två av loppen.

 

10 Mellby Jinx (V75-1) missgynnas visserligen av bakspåret men sprängde sånär ljudvallen senast. Har dessutom en topprygg i starten och borde hamna bättre på det än värste konkurrenten. Kul spik.

1 Vivillion (V75-4) har imponerat stort vid två raka segrar. Daniel valde spår ett och skulle hästen hålla ledningen är mycket vunnet, men även från andra positioner måste det vara vettig chans.

 

Tidiga dragen

Snabbfotade 6 Nikki Lane (V75-2) är i ett grymt slag för dagen och står på tur för en fullträff. Motståndet till helgen håller hög klass, och visst håller jag med om att det föreligger vingelrisk från spår sex, men skulle kusken hitta ner vettigt i banan så går ingen säker.

Vi vänder blad och bjuds på ett minst lika svårlöst lopp i denna veckas silverfinal. Åtminstone tio av de startande har segerchans, kanske till och med elva, och här kan det smälla till på allvar. En jag vägrar åka på är 3 Iceland Falls (V75-3) som är sylvass med rätt resa. Läget passar utmärkt och jag är lite inne på att Björn Goop sänder iväg henne till ledningen och sedan släpper till någon av de bättre. Kommer sedan luckan i tid lär Iceland Falls knäppa många.

9 Good Lord (V75-6) är min stora luring i årets fina upplaga av Svenskt Travkriterium. Här har skicklige Daniel Wäjersten något stort på gång och det kan inte ha varit ett lätt beslut att välja bort hästen. Örjan Kihlström är dock en grym ersättare och bäst när det gäller. Se upp!

 

Tidiga V75-systemet

Avd 1: 10 Mellby Jinx (9–3)

Avd 2: 15–2–12–13–6–3–8 (4–5)

Avd 3: 5–9–3–8–1–2–6–7–4–11 (12–10)

Avd 4: 1 Vivillion (12–2)

Avd 5: 11–6 (9–5)

Avd 6: 3–7–1–9 (4–2)

Avd 7: 9–15–7–14 (2–6)

2 240 rader/1 120 kr

 

DD-systemet

DD-1: 3–7–1–9

DD-2: 9 Humanity Pellini

4 rader

Nybrinks V75-krönika • Analys • Bästa spelen • V75-systemet

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/8qRpkW/v75-tips-12-oktober-solvalla-micke-nybrinks-analyser

—————————————————–

TEAM UHRBERG

https://thomasuhrberg.se/v75-solvalla-12-okt/      Tips/Analyse

Thomas system

V75-1: 3, 7, 9, 10, 12. Res: 2-1.

V75-2: 13 Diva Ek. Res: 15-12.

V75-3: 2, 3, 6, 9. Res: 5-1.

V75-4: 1 Vivillion. Res: 2-4.

V75-5: 4, 5, 6, 9. Res: 11-8.

V75-6: 1, 2, 3, 4. Res: 7-10.

V75-7: 1, 2, 3, 4, 7, 11, 12, 15. Res: 14-5.

Spelförslaget är på 2 560 rader och kostar 1 280 kronor att lämna in. Om man spikar 15 Indy Rock i den sjunde avdelningen blir systemet på 320 rader och kostar 160 kronor.

 

 

——————————————

TR MEDIA

BÄSTA SPIKEN15 INDY ROCK (V75-7) I en spelvänlig omgång får Daniel Redéns 6-åring förtroendet som spik i ett annars mycket streckkrävande lopp. Hästen såg finfin ut inför SM-tävlingarna på Åby senast (galopp i trång situation) och har visat form i starterna innan det. Dags för seger nu!SKRÄLLEN1 SANDOKAN (V75-3) lär inte bli så hårt betrodd med tanke på att han knappast kan utnyttja utgångsläget, men intrycket på slutet har varit lysande. Med klaff och lucka lär spurten bita riktigt bra här. En given outsider!

Stora systemet

 

1

 791012

3,1

2

 2 34568121315

14,10

3

 1 23456911

7,8

4

 1 5 6

4,2

5

 6 9 11

5,10

6

  1 4

7,2

7

 15 Indy Rock

14,7

5184 rader x 0,50 kr = 2 592,00 kr

Lilla systemet

 

1

791012

3,1

2

23613

12,15

3

139

6,5

4

156

4,2

5

6911

5,10

6

1Bullet the BlueSky

4,7

7

15Indy Rock

14,7

432 rader x 0,50 kr = 216,00 kr

———————————————————

TRAVNET

https://travnet.se

V75-tips: Elfving slår till i Kriteriet

Avd

Hästar

Reserver

1

3, 5, 7, 9, 10, 12

2

2, 5, 8, 12, 13, 15

3

2, 3, 6, 8, 9

4

2, 4, 5, 6, 12

5

6 Keep Gamble

6

4 Phantom Express

7

13, 14, 15

2700 rader / 1350 kr

 

 

===========================================

Daniel Berglunds tidiga tankar
Topptävlingar på Solvalla med Kriteriet och Oaks i den sportsliga huvudrollen och det ser bra ut för Daniel Wäjersten i dessa lopp. Dessutom en jackpottförstärkt V75-omgång som ser mycket spännande ut! Travronden.

 

V75-1: 

Ett guldförsök inleder Solvallas topptävlingar och de bästa hästarna har fått svåra lägen. 10 Mellby Jinx spurtade mycket starkt i SM senast och även om han vann i spets näst senast så har han tävlat ännu bättre med rygglopp den senaste tiden. 12 Staro Mack Crowe var tvåa i SM senast och är jättebra, men det är inte lätt att vinna guld från spår tolv. 9 Admiral As vann ett dåligt lopp senast och där känns formen svårbedömd. Kanske kan 7 Mister Hercules komma till spets trots spåret? Intressant i så fall.

V75-2: 

Mycket bra stolopp där Alessandro Gocciadoro tränar tre av de bästa hästarna, men samtliga från tuffa lägen. Han kör själv 13 Diva Ek som slog 8 Staro Raili utvändigt när hon senast skötte sig efter två raka galopper. Vassare kuskar på Gocciadoros två andra hästar och då skiljer sig kanske inte segerchanserna så mycket åt? 6 Nikki Lane toppspurtade senast och var inte stort slagen av Esperia Font för tre starter sedan. 2 Jobiline Ridge är snabb och kan leda länge om hon tar täten och håller sig lugn.

V75-3: 

Bra och spelvänlig silverfinal och inte lätt att säga vem som blir favorit. Kanske 9 Jikken som har tävlat starkt och visat att han går bra från alla lägen. Givet bud, men tufft lopp att vinna från bakspår. 3 Iceland Falls var mycket bra senast Björn Goop körde och står bra inne i klassen som sto. Farlig med rygglopp. 2 Lozano Di Quattro fick en omöjlig inledning och pressades inte sista halvvarvet. Kan spurta vasst med ett rygglopp. 5 Parveny verkar bättre än någonsin och vore spännande att se i spets.

V75-4: 

Jämnt Oaks i år och mycket bra intryck på flera av försöksvinnarna. 4 Screen Time Limit vann på bästa tiden och där har man dessutom växlar kvar i barfota runt om och amerikansk vagn som det nu är anmält med! 1 Vivillion är obesegrad utan skor och vann försöket väldigt enkelt från ledningen. Svårfångad om hon kan försvara spets från innerspåret. 6 Ready To Run H.C. är läcker och anmäld utan skor. Det är även spännande ändringar anmält på 12 S.G.Empress och blir det så är hon farlig trots spåret. Öppet!

V75-5: 

11 Bicc’s Tobee var enormt bra efter uppehåll senast och räknas givetvis trots bakspår, men det är inte lätt att vinna jämna finaler från dessa utgångslägen. 9 Kingen Mearas är inte så mycket sämre och har i alla fall bättre startryggar än Bicc’s Tobee. 6 Keep Gamble var väldigt rejäl vid segern senast och måste ses med bra chans igen. 4 Jimbaran Zon är snabb, men väldigt svår. Felfri kan hans speed bli farlig till slut. 5 Greensboro Zet kom aldrig in i loppet senast och står mycket bättre placerad här.

V75-6: 

Daniel Wäjersten sitter bra på det i årets Kriterium med tre bra hästar. Bäst ser det ut för hans egen styrning 1 Bullet The Blue Sky som inte såg ut att göra av med så mycket krafter i försöket och nu blir det barfota runt om och amerikansk vagn för första gången. Han är snabb från start och blir inte enkel att besegra i spets. 4 Phantom Express är bra varje gång och även han anmäld utan skor för första gången. Det bör kunna göra en hel del på honom. 7 Facetime Dream bör kunna bättre än i försöket.

V75-7: 

15 Indy Rock tog två snygga andraplatser bakom Castor The Star och San Moteur innan det senast blev tidig galopp i SM. Den här uppgiften bör passa honom fint och det brukar vara fördel de bästa hästarna över tre kilometer. 14 Gamin Jaba räckte inte riktigt i Åby World GP, men såg fin ut och hade gått bra innan det. Han passar också fint med dessa förutsättningar. Öppet mellan flera formstarka bakom den duon, men 6 Boscha Diablo verkar på gång och 5 In Love d’Ecajeul är stark och kan bli farlig felfri.

——————————————-

TRAVCASH

V75 Tips Lördag Solvalla 12/10 (Tidiga tankar) | Travcash

V75 Tips Lördag Solvalla 12/10 – Monsterjackpott!! | Travcash

TRAVSTUGAN

Björnkollen » Travtips Varje Fredag Från Björn Goop Inför V75 (travstugan.se)   Bjørnkollen

Travtips för V75, V86, GS75 och V64 varje vecka (travstugan.se)     Travtips

——————————————–

Travtilsammans   Gratis V75 tips & analys varje lördag (travtillsammans.se)

Travtips.dk    V75 Solvalla – 12/10-2024 – Travtips.dk

 

Aftonbladet11 t

Jackpott 75 miljoner kr: ”Spikar jätteskrällen”75 miljoner kronor väntar en ensam vinnare på V75 på lördag. Här är Sportbladet-experternas spikar och miljonrensare till …

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/wgndwM/v75-tips-solvalla-lordagen-12-oktober-basta-skrallarna-andelssystem

Aftonbladet11 t

Goop: ”Det är min bästa chans i V75-omgången”V75 körs på Solvalla på lördag med spelstopp 16.20. Drömjackpott och V75 miljoner kronor att spela om. Här är senaste avsnittet av ”Björnkollen” med Björn Goop.

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/xmeMoj/v75-tips-i-bjornkollen-med-bjorn-goop-solvalla-lordag-12-oktober

Nettavisen9 t

Gedigen V75-jackpot med 44 000 000 ekstra i sjuerpotten på Solvalla

Det ligger voldsomme 44 millioner ekstra i sjuerpotten i lørdagens V75-omgang på Solvalla. Vi byr på fyldige vurderinger samt …

https://www.nettavisen.no/trav/gedigen-v75-jackpot-med-44-000-000-ekstra-i-sjuerpotten-pa-solvalla/s/5-95-2062420

———————————————

HPS   Travtips – V75 Solvalla – V75 tips – 7byStats

V75Tipset   V75tipset – Gratis travtips hver lørdag

Simsalabim  V75 tips och rank Solvalla 12 oktober – Simsalabim

 

https://www.youtube.com/watch?v=i715m1-LZ2w

https://www.youtube.com/watch?v=PciTBnFGN9A

https://www.youtube.com/watch?v=mEDsUx6qfZM

https://www.youtube.com/watch?v=NTo7eH5PRso

 

 

Tränarintervjuer och kommentarer till V75 Solvalla 12 oktober

https://maharajah.racing/page.php?pageid=12&sida=728

Andreas Løvdal     https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips/2024/oktober/12/solvalla/satser-pa-tempo-og-reden

 


RADSOFT

Avd Markeringer Antall
1 3791012 5
2 2368121315 7
3 12345689 8
4 12456912 7
5 69 2
6 4 Phantom Express 1
7 15 Indy Rock 1
3920 rekker  + avgift kr 1.965

NETTAVISEN

 

Avd Markeringer Antall
1 7910 3
2 8121315 4
3 1239 4
4 1 Vivillion 1
5 4568911 6
6 13410 4
7 131415 3
3456 rekker +avgift kr 1733

Totalt kr 1 73——————————————

SIMSALABIM

 

 

 


TROTTO.de

https://www.trotto.de/rennen/Trab/Schweden/Solvalla/V-Wette/7507/1210248801

 

Tips V75-1

10 Mellby Jinx kom med en strålende avslutning i det siste svenske mesterskapet på Åby. Har blitt forbedret mye med den amerikanske sykkelen. Vårt valg med riktig reise bakfra. 7 Mister Hercules gjorde det også bra i det nevnte løpet. Åpnes raskt. Tidlig utfordrer i front. 12 Staro Mack Crowe så veldig fin ut bak High on Pepper sist, men klarte ikke å true. Tøff trekning, men har vurdert sammen med Magnus A Djuse. 9 Admiral As har et løp under beltet. Barbeint denne gangen? Kan vinne.

Topp 4: 10 Mellby Jinx – 7 Mister Hercules – 12 Staro Mack Crowe – 9 Admiral As

—————————————————–

Tips V75-2

13 Diva Ek vinner ofte og sist gang var intet unntak da hun avsluttet til seier på Jägersro. Med den rette reisen vil hun være vanskelig å slå. Vår vinner. 2 Jobiline Ridge er ikke lett, men har fine fartsressurser. Den amerikanske sykkelen er en fordel her. God trekning og tidlig valg. 3 Mixed Hangover kommer med tre seire på rad og ser bedre og bedre ut. En av flere utfordrere. 6 Nikki Lane avsluttet strålende fra langt bak på Åby. Kan åpne raskt. Må vurderes her.

Topp 4: 13 Diva Ek – 2 Joblijne Ridge – 3 Mixed Hangover – 6 Nikki Lane

————————————————–

Tips V75-3

3 Iceland Falls var fantastisk da hun vant for Björn Goop på Jägersro for tre starter siden. Samme sjåfør nå og kan gå for ledelsen. God sjanse i så fall. 9 Jikken er tøff og har vist god form lenge. Kan få et fint løp bakfra her. I blandingen. 1 Sandokan er ikke en hurtigstarter, så dette tallet er vanskelig. Han har imidlertid vært veldig god på slutten og bør vurderes. 6 Don ´t Say Gar må nok gjøre det tøft her. Mulig.

Topp 4: 3 Islands Falls – 9 Jikken – 1 Sandokan – 6 Don’t Say Gar

————————————————–

Tips V75-4

6 Klar til å kjøre HC har vunnet seks av syv starter og kommer fra en enkel seier i hodet. Kan åpne raskt og sannsynligvis barbeint nå! Vårt valg. 1 Vivillion har sett bra ut på slutten. Prøver å finne ledetråden. I så fall er hun hesten å slå. 5 Ecurie Brodda er en virkelig talentfull hest i Nurmos stall. Enkel seier i varmen og bør vurderes tidlig her også. 4 Screen Time Limit vant en E3-finale i juni og har høy kapasitet. Bytte av utstyr nå. Mulig.

Topp 4: 6 Klar til å stille inn HC – 1 vivillion – 5 Ecurie Brodda – 4 skjermtidsbegrensning

————————————————–

Tips V75-5

11 Biccs Tobee gjorde et mini-comeback sist gang på Färjestad og så fantastisk ut da han forsvant fra rivalene på hjemmestrekningen. Tøff trekning, men vår vinner likevel. 6 Keep Gamble har også veldig god kapasitet. Er hovedsakelig sterk og får en offensiv tur her. I blandingen. 9 Kingen Mearas har store ferdigheter. Får et løp bakfra her og kan spurte til seier. 5 Greensboro Zet fikk en god trekning og vil konkurrere med en amerikansk sykkel nå. Kandidat.

Topp 4: 11 Bicc’s Tobee – 6 Keep Gamble – 9 Kingen Mearas – 5 Greensboro Zet

—————————————————

Tips V75-6

1 Bullet the BlueSky er vår favoritt til å vinne den svenske Kriteriet. Så veldig fin ut i heatet og er favoritt til ledelsen og der er han hesten å slå. 4 Phantom Express gjør alt riktig. Vant enkelt sist etter fin reise. Kan åpne bedre enn vist. Utfordreren. 7 Facetime Dream er også talentfull. Er rask og kan åpne raskt. Får du en offensiv tur? Topp driver og må vurderes. 2 Lando Mearas får en defensiv tur her. Eier stor fart.

Topp 4: 1 Bullet the BlueSky – 4 Phantom Express – 7 Facetime Dream – 2 Lando Mearas

—————————————————-

Tips V75-7

15 Indy Rock galopperte kort tid etter start i en trang situasjon i SM på Åby sist. Så bra ut før løpet og hadde vist god form i startene før. Sterk og rask. Vårt valg. 14 Gamin Jaba er tilbake etter en kort pause. Ble fjerde i Harper Hannovers løp i mai og står distansen. Utfordreren. 7 Hashtag Simoni var strålende fra en utvendig posisjon i Åby. Ser etter høyrebackene nå. Må vurderes. 9 Humanity Pellini galopperte i siste sving forrige gang. Hadde vist god form før det!

Topp 4: 15 Indy Rock – 14 Gamin Jaba – 7 Hashtag Simoni – 9 Humanity Pellini

—————————————————–