Introduserer Pengespillerforeningen

Hei!

Jeg heter Lars Dybwad og er generalsekretær i Pengespillerforeningen, som startet opp i vinter. Det har jo blitt gjort et intervju med meg på Oddsnet om foreningen, men tenkte det var greit å bli med i forum-sammenheng også.

Det er pussig at det ikke har fantes noen organisasjon for alle oss som er glade i pengespill tidligere, men nå er den i hvert fall etablert. Vi ønsker å arbeide politisk for bedre vilkår for norske pengespillere, og har både kontakt med politikere, levert innspill og deltatt på høringer om DNS-blokkering og nye bingoforskrifter, samt avholdt arrangement og nettverket på Arendalsuka. Noe mediedekning har vi også fått. Alt i alt en grei start for foreningen, son først og fremst arbeider for bedre rettigheter for norske pengespillere.

Kampsaker inkluderer lisensordning i Norge med flere tilbydere av pengespill, fjerning av inngripende tiltak som DNS-blokkering (på vei) og betalingsformidlingsloven, individuelle taps- og innsatsgrenser (vi tror det er mulig både å beskytte de få problemspillerne samtidig som at storspillere får delta) og bidra til å øke både kunnskapen om og anseelsen til pengespill i Norge, ikke minst kunnskapsspill som odds, tipping, hestespill og poker.

Vi håper etter hvert også å gjøre en innsats for pengespilleres forbrukerrettigheter i møte med spillselskap, men er avhengig av å øke i størrelse før vi kommer dit.

Sjekk gjerne ut våre hjemmesider https://pengespiller.no eller fyr løs med spørsmål her. Og det setter aller mest pris på er om du melder deg inn på https://pengespiller.no/medlemsfordeler/

Beklager om dette oppfattes som reklame eller spam, men vi er nødt til å spre ordet om foreningen og vi tror alle spillinteresserte tjener på dens eksistens.

Med beste hilsener Pengespillerforeningen